For mange bliver ordet date associeret med romantik, rødvin og middag i stearinlysets skær. For mange, er den slags dates, dog hurtigt lidt for højtidelige og det kan også tage sjoven ud af den første date. Den første date er der, hvor i møder hinanden for første gang og skal gerne være rar, sjov og uforpligtende. Så gem stearinlysene væk og gem dem til senere, hvis det går godt.

Første tip: Hold det uforpligtende

Det kan være hyggeligt at mødes lørdag aften hjemme hos dig, så lægger du op til, at daten ligesom kan fortsætte til morgen efter, hvis nu det går rigtig godt og kemien er der. Det er som sådan heler ikke et problem, det kan du sagtens, men vi anbefaler at holde det til nogle man kender godt og hvor man ved at man har lyst til det, der kan komme til at ske.

Sagen er dog, at du ofte på den første date ikke er sikker på, om der er nok kemi til, at du har lyst til, at de bliver til lørdag morgen. Derfor kan det være meget bedre at mødes over en uforpligtende kop kaffe og hvis det så går godt, kan i jo fortsætte over middag. På den måde undgår man også den pinlige og akavede situation, hvor man leder efter en undskyldning for at gå.

Andet tip: Offentlige steder er bedst

Når du tager på date et offentligt sted, er du, for det første, sikker på at have en samtale starter eller 10 lige ved hånden. Der er nok at kommentere på og det skal nok få samtalen til at gå, hvis det føles lidt tungt i starten. Men endnu vigtigere, så giver det dig en ide om, hvem det er du er på date med. Hvis du f.eks. er på date med en, der brokker sig over tjeneren eller serveringen og knipser af personalet, så er det måske ikke dem, du forudser, du skal på en romantisk rejse med.

Tredje tip: Lav noget aktivt sammen

Et godt samtalegrundlag er at gøre noget aktivt sammen. Uanset om det er at bowle, tage i escaperoom eller en tur i zoo. Pointen er at i laver noget sammen og lærer hinanden at kende på en anden måde end, hvis i blot sad og drak kaffe.

Fjerde tip: Vær i god tid

Der er ikke noget mere utjekket eller usexet end at komme vildt for sent til en date. Det er et dårligt førstehånds indtryk og kan give ideen om, at man måske ikke synes, det er så vigtigt igen. En god date starter med, at man kommer til tiden og er tilstede med hinanden.

5 tip: Hav styr på, hvornår i mødes

Det er god stil at have styr på hvor og hvornår i mødes. Hvis du har foreslået et fremmed sted for din date, kan du vise overskud, ved at sikre dig at de ved, hvor det ligger. Selvfølgelig kan de slå det op på google, men ved at hjælpe dem, viser du, at du har både overskud og tænker på andre end dig selv.

når man har læst disse tips er man klar til at date, læs vores anmeldelse af Dating.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *