Categories
Dating sider

Anmeldelse af 40plus.dk – Seriøs dating

Indholdet er reklamefinansieret.

40plus, er siden hvor de seriøse folk findes, siden ligger meget vægt på seriøs dating og samtidig et hyggeligt mødested for folk over 40. Siden har været oppe siden 2006, og medlems tallet stiger fra år til år, grundet deres koncept, de skiller sig nemlig ud med deres platform, end de andre dating hjemmesider der findes på nettet idag.

Ligelige fordeling

Siden har ligelige fordeling som lyder på 51% af sidens profiler henholdsvis er kvinder, og 49% der mænd. Det er meget optimalt, faktisk er der ikke så mange sider hvor fordelingen er ligeligt.

Dating og venskaber for livet

Dating på 40plus er ikke bare engangs dating, siden har fået flere henvendelser hvor folk er endt med livslange venskaber. Vi kender mange der har oplevet det med at få fat på en date, der faktisk ikke gav mening eller blev til noget i den lange bane, trods det så tror vi 40plus siden er det rette svar på dette.

40 er for gammel?

Dating kan ske i aldre, det er derfor vigtigt for at sige at der ingen begrænsninger er her. Siden har specifikt valgt at ind grænse sig, da der selvfølgelige er nogle aldersforskellige, men har du mod på at prøve, så vil vi klart anbefale siden for dig, som er over 40år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *