Categories
Dating sider

Anmeldelse af Senior.dk – For alle over 50år

Indholdet er reklamefinansieret.

Senior.dk er et mødested for folk over 50, som enten søger venner eller en potentiel ny partner. Siden er en af de mest populære datingsider for folk over 50 og dette er positivt, da det gør, at aktiviteten på siden er forholdsvis høj 

Hvem er målgruppen for Senior.dk

Målgruppen for siden er, som sagt, folk over 50, og derfor har det været i fokus for Senior.dk, at siden visuelt både appellerer til de af os, som er digitalt dannede og dem som måske er knapt så digitalt dannede. Senior.dk er uden tvivl en af de mest overskuelige datingsider, der findes og kan let bruges af alle i målgruppen.

Det er derfor også ekstremt let at oprette en profil – og det er ovenikøbet gratis. Den, der opretter sig skal blot give lidt informationer såsom brugernavn, det navn man vil have andre på siden ser, fødselsdagsdato, samt skrive en kort profiltekst om hvem man er, og så er man i gang.

Når der er oprettet en profil, kan der desuden sagtens skabes nuancer i denne og det anbefales helt klart at fylde den med yderligere informationer om en selv. Det anbefales, da de kedelige profiler uden indhold sjældent får særligt mange henvendelser og det er trods alt hele pointen.

Det kan også helt klart anbefales at tilføje et billede til ens profil. Selv hævder folkene bag senior.dk, at chancen for, at der bliver taget kontakt til ens profil, er syv gange større, hvis profilen er udstyret med et profilbillede.

Mange fine funktioner på Senior.dk

På senior.dk er der et hav af forskellige funktioner, som er med til at sikrer, at man ikke kommer til at kede sig som bruger på siden. Der er altid liv i chatten, så man kan snakke med andre og så er der ovenikøbet et forum, som kan blive brugt til lidt forskelligt – nogle opretter deciderede kontaktannoncer derinde, mens andre diskuterer politik og lignende. De kan faktisk bruge til lige, hvad hjertet begærer.

Langt de fleste funktioner kræver dog, at man som bruger har et betalt medlemskab. Her minder Senior.dk om af sine konkurrenter, da man også her skal have penge op af lommen for at få det maksimale ud af sit ophold på siden. Det er altså ikke unikt for Senior.dk og man bliver altså ikke snydt.

Senior.dk adskiller sig fra konkurrenterne

En ting, der gør, at siden dog skiller sig ud fra mange af sine konkurrenter, er, at det er muligt for brugerne at oprette begivenheder, som de andre brugere af siden kan deltage i efter lyst. Dette er en super god funktion, da der ofte planlægges en masse spændende arrangementer, hvor man kan møde ligesindede, der enten søger en partner eller en ny ven.

Siden har også en god og brugbar søgefunktion, der er med til at sørge for at vise én særligt relevante partnerforslag. Denne funktion fungerer helt optimalt og er nem at bruge.

Hvis man tjekker Trustpilot, er anmeldelserne overvejende positive, hvilket er et godt tegn. Mange brugere giver udtryk for at have haft mange gode erfaringer med siden, og kundeservice bliver fremhævet som at have været søde og hjælpsomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *