Categories
Dating sider

Anmeldelse af Todaysters.com

Sugar dating har været et af de helt store samtaleemner i Danmark de seneste år, og flere og flere sugardating sider er kommet på markedet. Efter at flere og flere har nævnt Todaysters.dk, så er vi blevet nødt til at teste dem. Todaysters.dk er en sugardating side, hvor du både kan finde alt fra korte flirts til lange og uforpligtende forhold. Men er Todaysters.dk en god platform? Og hvordan adskiller de sig fra konkurrenterne? Det har vi valgt at teste.

Dybdegående analyse af Todayters.com

Ingen falske profiler

Et stort problem i branchen er, at mange sugardating sider gør brug af robotter for at holde brugere på platformen. De påstår selv at de ikke har nogen robotter på platformen, hvilket vi også kan bekræfte efter vores test af platformen.

Todaysters.dk gør også brug af manuel autentificering, hvilket gør at man er helt sikret imod falske profiler. Her adskiller siden sig klart fra konkurrenterne, da man ofte støder på falske profiler og robotter på mange andre datingsider. Vi oplevede at vi kun skrev med rigtige mennesker som var der af de rette årsager – nemlig at finde nye flirts eller nye forhold.

Høj anonymitet og sikkerhed

Et punkt vi særligt var opmærksomme på at tjekke var sikkerheden og anonymiteten af platformen. For mange brugere er netop dette et af de største krav når de vælger platform, da det gør man kan holde sine forhold diskrete.

Det er kun muligt at anmode om at se private billeder når man har premium, hvilket sortere alle de useriøse brugere fra. Det er desuden muligt selv at vælge hvem man ønsker ens profil skal være synlig for, hvilket normalt ikke ses på mange andre dating platformer. 

Den indbyggede panik knap gør yderligere at anonymiteten kan holdes høj. Man kan være i en situation, hvor man ønsker at holde ens brug af Todaysters.dk anonym. Hvis man sidder i samme rum som andre og ønsker de ikke opdager brugen af todaysters.dk, så er der en indbygget panik knap som automatisk lukker siden og sender dig ind på Google. På den måde kan du nemt holde brugen af siden skjult fra folk omkring dig.

Forholdsvist billigt premium medlemskab

Medlemskabs prisen starter på 276 kr. for en enkelt måned, men kommer helt ned på 236 kr., hvis man binder sig i 3 måneder. Prisen er lidt billigere end konkurrenter f.eks. Sugardaters, hvilket er et kæmpe plus. Vi mener desuden at siden giver god værdi for pengene.

Fordele

  • Både nem og gratis oprettelse
  • Meget få falske brugere
  • Mulighed for at sælge billeder, brugt undertøj og videoer direkte på platformen
  • Forholdsvist billigt premium medlemskab sammenlignet med konkurrenterne

Ulemper

  • Det kræver premium funktionen for virkelig at gøre brug af siden
  • Man kan støde på enkelte stavefejl på siden, da siden stadig er relativ ny

Vores vurdering

Vi er ikke i tvivl om at man ikke ville fortryde at vælge at blive bruger hos Todayters.com. Nogle af de steder de virkelig skiller sig ud fra konkurrenterne er deres lave antal falske brugere, samt muligheden for at sælge billeder/undertøj/video direkte på platformen.

Hvis man skulle finde et minus, så skulle det være at det kræver premium funktion før man virkelig kan gøre brug af siden. Siden er også stadig meget ny, så man kan godt finde små stavefejl enkelte steder.

Siden er derfor et godt valg til dig som ønsker en sugardating side der vægter anonymitet og privatliv højt blandet med en masse fede funktioner. Vi kan derfor godt anbefale Todayters.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *