Categories
Dating sider

ating – tag control over dit sociale netværk

Tag kontrollen over dine sociale netværk tilbage – ating logo

Tag kontrollen over dine sociale netværk tilbage - ating logo

Indholdet er reklamefinansieret.

ating.app er på vej til, at blive Danmarks førende indenfor sociale netværk, hvor de sidste år begav sig ind på markedet. På kort tid har ating fået en bred og diversificeret målgruppe, der værner om at tage deres sociale netværk tilbage i egen hånd. Deres vision er at forbinde mennesker sammen over hele verden, gennem muligheden for at tilpasse sine søge parametre. 

Besøg siden – Link her

Slide funktion, og app.

ating, har på kort tid formået at få stablet en app sammen, der blandt andet indebærer en slidefunktion, i modsætning til den klassiske ‘swipe’ funktion konkurrenter benytter sog af. Men udover det, har appen faktisk mange andre vilde fordele, man kan benytte sig af når man alligevel er inde på appen.

  • optjene aCoins, som kan bruges til at opnå fordele og tilkøbe features.
  • Få kister, der kan indebære forskellige features og aCoin beløb.
  • Mulighed for at få 2 måneders gratis pro medlemskab hvis du registrerer nu!

Bag virksomheden

ating.app har et hold på 9 mennesker, der alle har forskellige baggrunde og samtidig deler den samme passion for sociale netværk og gaming, dermed arbejder de hver dag med  udvikling af siden og prøver at optimere den og forbedre kundernes oplevelser.

Har du mod?

Sidder du fast derhjemme under restriktioner, og kan næsten ikke komme op af sofaen, eller har du bare ikke fundet det rette sociale netværk – så mener vi bestemt at siden her er til gavn for dig, og faktisk alle. For hvornår har det at få nye sociale netværk været en dårlige ting? og måske møder du nogle fra den anden side af verden, der har noget spændende med i bagagen at dele med dig.

Skriv dig på ventelisten

Hvis du som os, vil skrive dig på en venteliste til, når appen lancere, så kan du gøre det her, registreringen er nem og lige til, samt er brugeroplevelsen super god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *