Indholdet er reklamefinansieret.

Corona virussen har lagt sig over Danmark med lynets hast, og det betyder formentlig at du er blevet sendt hjem fra arbejdet eller studiet og har fået besked på at holde dig mest muligt inden døre, indtil virussen aftager.

Det er godt at være på den sikre side når der er en farlig virus I omløb, men det kan også godt blive kedeligt. Specielt når man har set alle sæsoner af Game of Thrones for fjerde gang. 

Måske ville det være bedre hvis bare man havde nogle at dele det med – en kone, en kæreste eller en partner.

Men hvordan finder man en date I dagens Danmark, når koncerter, diskoteker og alt er aflyst? Det får du svaret på nu. Her kommer en guide til dig, som ønsker at springe ud på dating markedet, og som ikke lader en virus stå I vejen for dig!

Her kommer 3 trin som du skal foelge for at komme I gang med dating under corona krisen:

Trin 1: Beslut dig for hvad du leder efter

Corona virus eller ej, det første du bør overveje inden du begynder på dating er hvad du egentlig leder efter. 

Vil du finde prinsen på den hvide hest, og indlede et langtidsforhold med henblik på at blive ægtefolk at være? Eller vil du bare finde en af ligge i sofaen og se Hammerslag med en gang I ugen? 

Uanset hvad du søger, så er du nødt til at lægge dig fast på en kurs, inden du springer ud på dating markedet.

Alt for mange folk tilmelder sig en dating side, uden først at have disse overvejelser på plads. Det medfører desværre en stor mængde frustration og hjertesorger for begge parter på en dating side. 

Du har sikkert før hørt dine venner proklamere: “dating sider duer ikke. Man finder aldrig aegte kaerlighed pa en dating side”. Dette er netop hvad man oplever, hvis man ikke har besluter sig for hvad man soeger.

Lad derfor det første raad lyde: beslut dig for hvad du søger, inden du går videre til trin 2.

Trin 2: Tilmeld dig en dating side

Når du har lagt en plan, og d er fast besluttet på hvad du leder efter, så er det på tide at du tilmelder dig en dating side.

Paa en dating side vil du møde mennesker som leder efter alt mellem himmel og jord. Du bør skabe kontakt til de mennesker som har de samme hensigter som dig selv. Lad ikke udseendet styre dine handlinger nu. 

Der er ingen grund til at kontakte en eller anden, bare fordi du er tiltrukket vedkommende. Sørg for, at I har de samme planer og hensigter inden i indleder et forhold til hinanden. Det sparer jer begge en masse tid og frustration

Hvis du vil øge dine chancer for at finde kærligheden, bør du tilmelde dig en dating side for folk der leder efter det samme som dig. Vi anbefaler de følgende 5 dating sider.

  1. Dating.dk
  2. Erox.dk
  3. Sexhunt.dk
  4. 40plus.dk
  5. Senior.dk

Trin 3: Brug lidt online kvalitetstid med hinanden

Du har tilmeldt dig en dating side, og har nu langt om længe mødt en rigtig lækker sag som du gerne vil udveksle kvalitetstid og kropsvæsker med. 

Desværre befinder hele landet sig i en langstrakt Corona-karantæne, og der er ingen der ved, hvornår du igen kan bevæge dig ud i samfundet og møde din udkårne ansigt til ansigt

Derfor er du nødt til at forberede dig på at bruge noget online kvalitetstid med hinanden. Brug denne tid på at lære hinanden bedre at kende. Stil spørgsmål til hinanden, og find ud af om i har de samme planer for jeres forhold, og for jeres fremtid sammen.

Med disse ord vil vi ønske dig et stort held og lykke i jagten på kærligheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *