Categories
Tips og tricks

Overrask din date med sexlegetøj

Indholdet er reklamefinansieret.

Det er nok ikke den første date, du finder den store kasse med sexlegetøj frem Klik her. Sexlegetøj kan dog være en rigtig fræk måde at krydre en god date på, hvis den slutter i sengen. Med noget lækkert legetøj kan oplevelsen under lagnerne nemlig blive endnu mere stimulerende og pirrende. Det er dog vigtigt at du kender din date, før du finder dildoer og vibratorer frem.

Forkæl din date med spændende legetøj

Hvis du kender din date, og I har været intime sammen, kan du sagtens overraske med sexlegetøj. Det er dog vigtigt, at du lytter efter, hvad din partner har lyst til. Så længe du er respektfuld og accepterer, hvis din partner ikke er interesseret, kan du sagtens bringe nyt ind.

Det kan måske være svært at åbne snakken, hvis du gerne vil eksperimentere med legetøj i sengen med din date. Hvis du gerne vil inkludere noget legetøj i jeres fælles leg, så kan du eventuelt spørge ind til, hvad din date selv har liggende i skuffer og skabe. På den måde overrasker du heller ikke med nyt legetøj, der ikke falder i din dates smag.

Hvordan vælger du det ”rigtige” sexlegetøj?

I dag kan du få uendeligt mange forskellige typer af sexlegetøj, der på både den ene, anden og tredje måde kan stimulere og udfordre jer. Igennem de seneste år er der kommet et tydeligt fokus på lækker kvalitet og design blandt flere af de store, nye sexlegetøjsproducenter. Der er derfor rigtig mange muligheder, hvis du er på udkig efter noget legetøj til din date.

Du kan selvfølgelig vælge klassiske udgaver til sengen såsom en god vibrator. Hvis din date er mere kinky, kan du udforske bondage med manchetter eller lignende. Et frækt brætspil kan også være en spændende måde at komme tættere på hinanden og lære hinanden bedre at kende. Her vil der være rig mulighed for at dele hemmelige fantasier og blive udfordret.

Gå i sexshop sammen og køb sexlegetøj

Hvis I har været på et par dates, kan det også være en fræk oplevelse at handle sexlegetøj sammen. I en fysisk butik kan i gå mellem hylderne og kigge på alverdens spændende og pirrende produkter og hjælpemidler. På den måde kan I også komme tættere på hinanden, når I diskuterer, hvad der tænder jer og ser spændende ud.

Er I begge lidt for generte til en shoppetur i en fysisk sexshop, så kan I gå online. På internettet findes der mange webshops, der forhandler sexlegetøj. hvis du er på udkig efter nyt legetøj. Fra en webshop kan du bestille i god ro og orden hjemme fra sofaen eller sengen. Du kan enten overraske din date, hvor I pakker ordren ud sammen, eller I kan bestille sammen og glæde jer til at åbne i fællesskab.

Tag det stille og roligt

Selvom det måske er meget pirrende og spændende med en ny sexpartner og muligheden for at eksperimentere i sengen, så hav tålmodighed. Det er ikke alle mennesker, der nødvendigvis er

interesserede i at anvende legetøj i sengen. Derfor er det bedst, hvis du har luftet muligheden og snakket om, hvad I begge kan lide, før du køber nyt legetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *