Categories
Tips og tricks

Sådan forbereder du dig til første date

Indholdet er reklamefinansieret.

Uanset om du er mand eller kvinde, er det en rigtig god ide at forberede sig godt til første date. Fx. stoppet næse, Det øger chancen for, at din date får et positivt førstehåndsindtryk, og utallige undersøgelser viser, at dårlige førstehåndsindtryk har det med at hænge ved. 

Hav en klar aftale om mødested 

Jeres date kommer virkelig dårligt fra land, hvis I bruger tid på at lede efter hinanden. Så hav en klar aftale, og giv hinanden nogle særlige kendetegn “Det er mig med de grønne sko” eller lignende. Alternativt kan du komme lidt før det aftalte tidspunkt og skrive til din date, præcis hvordan han eller hun finder dig. 

Lav noget aktivt 

For mange mennesker kan det være svært at holde en samtale kørende, når man ses første gang. Der er intet galt med stilhed, men den kan opfattes akavet. Vil du undgå det, skal I ikke have jeres første date på en café. Lav noget aktivt i stedet for. Det behøver heldigvis ikke være bungyjump eller paintball. Gå en tur, så virker stilheden mere naturlig.

Lad den anden fortælle

En vellykket date kræver,  at I begge føler jer afslappede og at snakken glider nogenlunde naturligt. Prøv at undgå vejret, som samtaleemne. Det er sjældent noget, der får tungen på gled. Spørg ind til dit date med oprigtig interesse. Det er smigrende, når nogen er interesseret i at lære os at kende. Spørger din date ind til dig? Hvis ikke er det et ret tydeligt tegn på, at vedkommende ikke er interesseret. 

Personlig hygiejne 

Husk at have tyggegummi og papirlommetørklæder med. Det er virkelig ærgerligt at sende det forkerte førstehåndsindtryk, fordi du har dårlig ånde eller stoppet næse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *