Categories
Dating sider Sexdating

Sugar dating – Todayters.dk

Indholdet er reklamefinansieret.

Hvorfor prøve sugardating?

Sugardating bliver mere og mere populært herhjemme. Særligt efter at Gina Jaqueline gik i luften med et program på DR3, er interessen for sugardating steget markant. Men hvad er det, der gør det så interessant? Og hvorfor er det, at så mange gerne vil prøve det? Hvis du også går og leger med tanken om at kaste dig ud i sugardating, men ikke er helt sikker, giver vi dig her 3 gode grunde til, hvorfor du skal gøre det.

Prøv nye grænser af

Den første og måske bedste grund til at prøve livet som sugardater er at prøve nye grænser af. Har du altid været hende, der gør alt det, andre forventer? Eller er du ham, der aldrig kunne finde på at træde ved siden af?

Hvis du har brug for at gøre op med den side af dig selv, uden du nødvendigvis ødelægger billedet og forestillingen om dig overfor andre, er det oplagt at prøve sugardating. Igennem sugardating kan du i dit eget tempo og i en nærmest parallel verden prøve nogle andre grænser af, når det kommer til sex og relationer med andre.

Slip for forventningerne

Har du været i et forhold tidligere og fungerede det bare ikke, fordi I havde for mange forventninger til hinanden? Eller havde du bare brug for mere frihed? Med sugardating slipper du helt enkelt og simpelt for forventningerne fra andre. For det er netop det, der er kernen i sugardating – det skal være sporadisk, mystisk, overfladisk og uden forventninger.  

Selvom du ender med at have en eller flere faste sugarmamas eller sugardaddies, vil det stadig være uden forventninger. Du bestemmer selv, om du ønsker at ses – og der er efterfølgende ikke nogen forventninger til, at du bliver hængende, eller at I laver en aftale om, hvornår næste gang skal være. Livet som sugardater er derfor mere eller mindre frit.

Lev et liv i luksus

Så du også de lækre tasker, Gina fik forærende af sine sugardaddies? Eller de fine sko hun havde på? Livet som sugardater kan være ret luksuriøst, hvis du finder den eller de rette. Betalingen kan nemlig udover penge være alt lige fra mærkevarer til rejser og det møbel, du længe har drømt om.

Det kræver selvfølgelig også lidenskab og engagement fra din side at få et godt forhold til en velhavende sugardaddy eller sugarmamma. Men gør du det godt, bliver du også godt betalt for det med mange luksuriøse goder til følge. Så hvis du gerne vil prøve at se, hvordan det er, bør du springe ud i livet som sugardater.

Husk dig selv i det hele

Selvom der er mange gode grunde til at blive sugardater, er det også vigtigt, at du husker dig selv i processen. Du skal ikke sige ja til hvad som helst eller tage til takke med hvad som helst. Du giver en del af dig selv til en anden – og det skal selvfølgelig også honoreres ordentligt. Gør det heller ikke kun for pengenes skyld. For er det pengene, der driver og ikke eventyret, brænder du hurtigt sammen. Så husk dig selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *